Catalonia Talent

Catalonia Talent

El talent catalą viatja demą al cor d’Europa

16 d'abril de 2018

L'espai Catalunya Europa de Brussel·les acull la mostra que es va inaugurar al Palau Robert de Barcelona.

L’exposició homenatja personalitats catalanes destacades, del passat i del present, en tots els àmbits de la societat. 

L’exposició “La llum de Catalunya. Un passeig peltalent dels catalans”, promoguda per la WelcomeTalent Society sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, serà present a Brussel·les des del dimarts 17 d’abril i forma part del programa de celebració de la Diada de Sant Jordi a la capital comunitària europea. La mostra va estar instal·lada als jardins del Palau Robert des del22 de gener al 22 de febrer passats i ara inicia la seva itinerància.

  • La inauguració serà a les sis de la tarda.

L’exposició, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, té per escenari l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern català davant la Unió Europea a Brussel·les (rue de la Loi /Wetstraat, 227).

La inauguració tindrà lloc demà dimarts, 17 d’abril, a les sis de la tarda amb la presència de Marina Falcó, directora general de Política Exterior del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat, i Ignasi Genovès, director general de Difusió del Departament de Presidència.

En aquesta exposició sobre el Talent català i els seus referents actuals es reconeixen els millors exponents de la creativitat, l'enginy, i l'emprenedoria catalana, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències.

Des de Ramon Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, fem un viatge per tot allò que els catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb lademostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora. Personatges que marquen èpoques igeneracions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta,la nostra cultura, i el nostre benestar.

La mostra, comissariada per Albert Torras, aborda vint-i-vuit temàtiques: Medicina, Gastronomia, Arquitectura, Invents, Consum, Literatura, Filosofia i pensament, Música clàssica, Institucions, Religió, Arts escèniques, Músiques modernes, Humor, Comunicació, Arts plàstiques, Cinema, Esport, Publicitat, Disseny, Ciència i tecnologia, Mobilitat, Moda i joieria, Alimentació, Edició, Llengua i educació, Noves tecnologies i emprenedors, Fotografia i Catalans al món.

Què és la Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadanaque vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anualsen diverses categories.

Els objectius de l’entitat són:

  • Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.
  • Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya.
  • Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut,entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.
  • Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.
  • Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com premisanuals "Premis talent de Barcelona i Catalunya" el "Welcome Talent Congress de Barcelona i Catalunya" i altres que es puguin anar incorporant com ara fòrums i altres formats de detecció de talent.
  • Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

Contingut relacionat

Carregant...
x