Catalonia Talent

Catalonia Talent

El talent artístic català s'exposa a Madrid

9 de juliol de 2021

Articles - Cultura

10 galeries catalanes participen enguany a la 40a edició de la Fira Internacional d’Art Contemporani ARCO, que se celebra  Madrid del 7 a l’11 de juliol: ADNÀngels Barcelona,  House of Chappaz —que també té seu a València—, Joan PratsMarc DomènechMayoralMiguel MarcosPolígrafarocíosantacruz i Senda. Entre aquestes galeries catalanes, 3 participen també amb “Projectes d’artistes”: House of Chappaz, amb l’artista Carmen Ortíz; Marc Domènech, amb l’artista Magda Bolumar, i la galeria Senda, amb l’artista Carla Cascales. A més, la galeria Mayoral de París exposa l’obra de Mari Chordà.

L’edició d’enguany d’ARCO, que habitualment té lloc al febrer, té com a objectiu donar un impuls al mercat de l’art contemporani i oferir un escenari per a la reactivació i la retrobada professional. Hi participen 130 galeries de 28 països, de les quals 105 s’integren en el Programa General i 10 més formen part de la secció ‘Opening’, comissariada per Övul O. Durmosoglu i Julia Moraneira.

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha visitat avui les galeries catalanes acompanyada de la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Ester Capella, i de la directora de l'Àrea de les Arts Visuals de l’ICEC, Marta Gustà.

Temes arcogaleriescatalansnatalia garrigacultura

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x