Catalonia Talent

Catalonia Talent

El projecte d'Aeroports de Catalunya guardonat als premis Digital Tourist

9 de juny de 2021

Articles - Indústria i Territori

Flux Vision és un projecte de digitalització de transport aeri en el sector turístic desenvolupat per Aeroports de Catalunya. Ha estat premiat en la categoria de Gestió de fluxos turístics dels premis Digital Tourist, la proposta ha comptat amb el suport d'Orange i de GPA. Flux Vision és una aplicació de destinació que permet el seguiment i control dels fluxos de trànsit aeri d'una destinació aeroportuària, gràcies a l'anàlisi i tractament de les dades mòbils amb la informació sobre arribades internacionals.

L'objectiu del projecte és conèixer el comportament dels passatgers internacionals dels aeroports de Catalunya un cop han arribat al seu destí. Per aconseguir-ho s'han incorporat sistemes de business intelligence i de data science, la informació dels usuaris l'ha facilitat Orange conservant l'anonimat de les persones. Unes dades que abans s'havien d'obtenir a partir d'enquestes.

Els premis Digital Tourist ha centrat la temàtica d'aquest any sota el títol de Next Generation for Smart Destinations. S'han celebrat diferents debats sobre els reptes del sector turístic, com millor la competitivitat i com desenvolupar un model sostenible a llarg termini, entre d'altres.

Temes Digital TouristPremisaeroportCatalunyaOrange

Contingut relacionat

Carregant...
x