Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Port de Barcelona programa cinc jornades d'innovació

30 de setembre de 2021

Articles - Logística

El Port de Barcelona ha anunciat el programa "Innovation Days", cinc jornades formatives de 90 minuts cadascuna a partir del 7 d'octubre, que tenen per objectiu promoure la innovació i potenciar la competitivitat del seu teixit empresarial i la de l'entorn portuari. Les jornades Innovation Days seran en format online, impartides per docents de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), co-organitzadora dels cursos.

La innovació s'ha convertit en una eina imprescindible per a les empreses, és l'encarregada de brindar avantatges competitius sostenibles que aporten, a qui els té presents, una gran diferenciació respecte a la competència.

Aquestes sessions formatives volen acostar als clients del Port de Barcelona tot el coneixement sobre el domini de la innovació com a eina de gestió empresarial i com a benefici dels incentius fiscals existents en I+D+i. Es tracta de 5 formacions estructurades totes elles en dos blocs: un primer consistirà en la presentació de casos reals i un segon, en casos d'estudi i diàleg amb convidats escollits segons la temàtica.

La primera jornada dels ‘Innovation Days' serà el proper 7 d'octubre titulada ‘Conceptes. Una finestra d'oportunitats' amb els ponents Josep Lluis Sánchez Brugarola i Manel Arrufat Albiol.

Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç: https://event.meetmaps.com/2176775931/es/landing

Temes port de BarcelonainnovacióInnovation DaysUPC

Contingut relacionat

Carregant...
x