Catalonia Talent

Catalonia Talent

El pintor Antoni Vives Fierro fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

23 de juny de 2020

Articles

El pintor Antoni Vives Fierro, incansable als seus 80 anys, ha continuat creant durant el confinament. Tancat a la seva masia Cal Papitu de Sers, al Penedès, penjava cada vespre a l’Instagram un dibuix del seu estil característic, retrat d’escenes urbanes que aquest passejant incansable té retingudes a la seva memòria.

“Jo vaig descobrir que la ciutat és un paisatge al Londres els anys 70. L'has de trepitjar, la mateixa gent que hi viu no es dona compta del que té davant seu”. Artista postimpressionista llaureat, amb exposicions a Nova York, Londres, Tòquio o Ginebra, retratista de la Havana, Londres, Paris o Barcelona, els escenaris emblemàtics de la qual té retratats amb els seus pinzells, és molt escrupolós en la concepte d’art, honor que reserva a la pintura i, en tot cas, a l’escultura.

Sobre el futur de l’art no és gaire optimista. “Amb la meva generació i la dels meus fills s’acaba la història. No crec que els meus néts visitin exposicions. Museus, potser sí, perquè els promocionen per la televisió i la gent hi va”. En aquest sentit, aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020 en la categoria de pintura: "És una iniciativa que convé molt, sobretot a la gent jove".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x