Catalonia Talent

Catalonia Talent

El pallasso Jordi Pesarrodona fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

18 de juliol de 2020

Articles

El pallasso Jordi Pesarrodona presenta aquests dies el llibre Una qüestió de nassos, fruit de l’experiència que, a partir del 2017, li ha suposat un procés judicial abastament conegut. Pesarrodona detalla com des d’aquell moment, una senzilla acció de protesta i una fotografia acaba esdevenint un calvari judicial. Tanmateix, el llibre, publicat per Efadós, li serveix com a recull històric de com els pallassos i ell mateix han treballat, aquí i arreu per la pau.

“Un nas de pallasso no és mai una arma de guerra, sinó un instrument de pau”, assenyala Pesarrodona. Paral·lelament explica les dificultats que té el sector per a sortir-se’n aquest estiu després de la pandèmia. “És frustrant”, comenta, no poder fer les actuacions planejades i creu que cal fer tots els esforços per superar una situació contrària com aquesta, tot i que sap que el món dels pallassos, el circ i l’actuació en general, està acostumat a treballar de forma precària.

En última instància, Pesarrodona defensa la detecció jove del talent com a element necessari per a la creació artística al país. En aquest sentit, aprofita per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a El Nacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x