Catalonia Talent

Catalonia Talent

El nou hub de Pepsi a Barcelona donarà feina a 500 persones

21 d'octubre de 2021

Articles - Gastronomia i alimentació

Redacció - Després d'anunciar-se el nou hub digital internacional de la multinacional Pepsi, se sap que l'abast de les noves contractacions de llocs de treball estaran entre les 400 i el mig miler, des de l'obertura fins a la consolidació, en un parell d'anys. Fonts pròximes a l'operació econòmica xifren en 500 aquests nous llocs de feina al nou emplaçament del Hub. La nordamericana se suma a l'empresa Microsoft, que també fa un mes anuncià un nou centre d'investigació a la ciutat, amb un planter de 100 persones.

Pepsi ja té un centre logístic al World Trade Center Almeda Park, de Cornellà de Llobregat, i suma 2500 treballadors a tota Espanya. Per a aquest hub es preveu una inversió de 70 milions d'euros, que servirien per coordinar la transició digital del grup a escala planetària, un holding empresarial que dona feina a tres-centes mil persones a tot el món, i factura de l'ordre de seixanta mil milions d'euros anuals.

Segons ha trascendit, els motius de l'elecció de Barcelona són pel seu bon posicionament internacional en el sector de les noves tecnologies, i en l'experiència prèvia a la ciutat, després de la creació, fa dos anys, d'un centre de recollida i anàlisi d'informació de mercat a Barcelona de cara a les estratègies publicitàries de la marca.

Contingut relacionat

ICF
Carregant...
x