Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Mobile es manté ferm en format i dates

12 de gener de 2022

Articles - Tecnologia

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha informat que el Mobile World Congress (MWC) se celebrarà a Barcelona sense canvis i en les dates programades, entre el 28 de febrer i el 3 de març, seguint els protocols que ja s'havien previst malgrat la incidència del coronavirus durant les darreres setmanes, sempre que les autoritats locals o nacionals no sol·licitin alguna modificació.

"Moltes coses han canviat en els dos últims anys, però la nostra determinació de tornar a reunir el sector és infrangible. Animo tots els membres de la nostra comunitat a recolzar-se mútuament, i també vull agrair personalment l'esforç de tots els líders empresarials que ara mateix estan planificant l?assistència a Barcelona", assegura Hoffman en una carta oberta.

L'empresa organitzadora del Mobile "només consideraria un canvi en els plans sota la decisió de les autoritats espanyoles", ha indicat després de defensar que "les circumstàncies actuals han fet que la connectivitat sigui profundament important", motiu pel qual GSMA no es planteja suspendre o modificar el certamen.

El MWC no es va celebrar el 2020 a causa del coronavirus, mentre que l'edició de l'any passat es va dur a terme a mig gas (amb uns 27.000 assistents, lluny dels 100.000 anys) i de forma semipresencial

A l'edició del 2021 l'organització es va encarregar d'organitzar, juntament amb Quirón Salud, proves diagnòstiques per a tots els assistents en un moment en què encara no s'havia generalitzat la vacunació.


A la de 2022 seran els congressistes els qui hauran de certificar mitjançant l'aplicació del congrés que o bé estan vacunats, o s'han recuperat de la malaltia o compten amb un test amb resultat negatiu.

Contingut relacionat

Carregant...
x