Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Grup Montaner incrementa la seva facturació a 79,6M€ l'any 2023

15 de maig de 2024

Articles - Economia

El Grup Montaner, un conglomerat d'empreses líder en serveis de recursos humans, ha assolit un nou èxit en el seu rendiment financer, arribant a una facturació de 79,6 milions d'euros el passat any 2023, un increment del 5% respecte a l'any anterior. Aquest èxit ha estat impulsat per diverses branques del grup que han demostrat un creixement sostingut i significatiu.

Montaner, la marca insígnia del grup amb més de 50 anys d'experiència, ha aconseguit un nou rècord històric de facturació, arribant a prop del milió d'euros, amb un increment del 29% respecte a l'any anterior. Aquest augment es deu a més de 50 projectes de consultoria i la selecció i formació de més de 100 directius i comandaments intermedis.

Quality Temporal, la divisió especialitzada en treball temporal, ha vist augmentar la seva facturació en un 3,3%, arribant a 43,2 milions d'euros, malgrat les dificultats del sector de les empreses de treball temporal (ETT), que va experimentar una caiguda significativa de l'activitat.

D'altra banda, TQ Servicios, enfocada en serveis d'externalització, ha aconseguit una facturació de 35,4M€, amb un increment del 13,2% respecte a l'any anterior. La seva expansió territorial ha inclòs Castella i Lleó, i començarà a operar a Sevilla el 2024.

La Fundació Avedis Donabedian ha reconegut aquests èxits en la cerimònia d'entrega de premis recentment celebrada, destacant el compromís del Grup Montaner amb la qualitat dels serveis i el seu continu creixement en el sector.

Amb aquestes xifres en constant ascens, el Grup Montaner continua reafirmant la seva posició com un referent en la gestió de recursos humans a Catalunya i arreu del territori espanyol.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x