Catalonia Talent

Catalonia Talent

El grup italià Dopla inverteix 18 MEUR i crea 44 llocs de treball per obrir dues noves plantes de producció de gots i plats sostenibles a Polinyà

29 de febrer de 2020

Articles - Indústria i Territori

El grup italià Dopla ha invertit 18 milions d’euros i ha creat 44 nous llocs de treball a la seva seu de Polinyà (Vallès Oriental) per obrir dues noves plantes de 10.000 m2 de superfície per gots i plats biodegradables. Ho ha anunciat la companyia aquest divendres durant una visita de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que ha visitat les noves instal·lacions i ha mantingut una reunió de treball amb directius de Dopla.

Per aquest projecte d’inversió a Catalunya, Dopla ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- i el finançament de l’Institut Català de Finances que, a través dels préstecs ICF Indústria 4.0, va cofinançar l’empresa catalana per invertir en nova maquinària i potenciar els productes de cartró i fibra de cel·lulosa. Segons ACCIÓ, hi ha actualment més de 800 filials d’empreses italianes establertes a Catalunya.

Durant la trobada, la consellera Chacón ha destacat la importància de projectes com el de Dopla: “una inversió internacional, industrial, basada en la sostenibilitat i creadora de llocs de treball al territori”. “Cataluna té els actius i el posicionament estratègic d’una economia del coneixement dinàmica, industrial, oberta i innovadora, atractiva per a la inversió estrangera”, ha subratllat.

Des d’aquestes noves plantes Dopla produirà gots de cartró, plats i terrines de fibra de cel·lulosa i donarà feina en conjunt a una seixantena de persones, 44 de les quals són llocs de treball de nova creació. L’empresa, que ha dedicat part de la inversió a l’adquisició de nova maquinària, preveu facturar 20 milions d’euros anuals en aquestes dues plantes, que ja es troben en funcionament. El grup italià compta amb diverses fàbriques a Polinyà on en total té 230 treballadors.

Temes PolinyàDoplainversióplàsticgotsplats

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x