Catalonia Talent

Catalonia Talent

El futbolista Gerard Piqué, guanyador del Premi d'Honor Ambaixador de Catalunya 2020

7 d'agost de 2020

Articles

Des de la Welcome Talent Society, organitzadora dels Premis Talent Cambra amb el suport de la Cambra de Comerç, tenim l'honor d'anunciar-vos que el futbolista Gerard Piqué és el guanyador del Premi d'Honor Ambaixador de Catalunya 2020. Aquest premi està destinat a personalitats catalanes que exporten al món la competitivitat, la creativitat i el talent català. En el cas d'aquest campió del món i d'Europa, pel seu exemple com a ambaixador de la marca Barcelona i Catalunya arreu del món i pel seu tarannà emprenedor i impulsor de talent.

Convé recordar que els Premis d’Honor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes. D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

Podeu consultar la notícia en aquest enllaç d'ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x