Catalonia Talent

Catalonia Talent

El futbolista Gerard Piqué, guanyador del Premi d'Honor Ambaixador de Catalunya 2020

7 d'agost de 2020

Articles

Des de la Welcome Talent Society, organitzadora dels Premis Talent Cambra amb el suport de la Cambra de Comerç, tenim l'honor d'anunciar-vos que el futbolista Gerard Piqué és el guanyador del Premi d'Honor Ambaixador de Catalunya 2020. Aquest premi està destinat a personalitats catalanes que exporten al món la competitivitat, la creativitat i el talent català. En el cas d'aquest campió del món i d'Europa, pel seu exemple com a ambaixador de la marca Barcelona i Catalunya arreu del món i pel seu tarannà emprenedor i impulsor de talent.

Convé recordar que els Premis d’Honor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes. D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

Podeu consultar la notícia en aquest enllaç d'ElNacional.cat

Contingut relacionat

ICF
Carregant...
x