Catalonia Talent

Catalonia Talent

El fòrum social de la xarxa Eurocities tindrà lloc a Barcelona el 2022

22 de setembre de 2021

Articles - Indústria i Territori

Del 18 al 20 de maig de 2022 tindrà lloc a Barcelona la trobada de la xarxa Eurocities, que engloba més de 200 ciutats europees on viuen prop de 130 milions de persones.

La xarxa Eurocities engloba més de 200 ciutats de 38 països europeus en què viuen uns 130 milions de persones, i té l’objectiu de compartir idees, intercanviar experiències i elaborar respostes innovadores enfront d’una realitat i uns problemes comuns.

La trobada de l’any que ve servirà per debatre i compartir experiències respecte a com les polítiques de garantia d’ingressos són útils per lluitar contra la pobresa o com es poden reorganitzar les tasques de cures des d’una perspectiva local i feminista. També tractarà les polítiques municipals que s’han engegat contra la discriminació, a favor de la inclusió laboral i per fer front a l’emergència habitacional o els programes concrets per reduir la bretxa digital, sobretot en un context marcat per la pandèmia de la covid-19 i la crisi social que ha generat.

Precisament, el mes de febrer passat es va presentar la Mesura de govern d’innovació social, un recull de mesures en les quals està previst invertir 13,5 milions d’euros durant tres anys per construir una atenció municipal més propera, més eficient i amb la màxima qualitat.

Temes EurocitiesBarcelonaInnovacióSostenibilitat

Contingut relacionat

Carregant...
x