Catalonia Talent

Catalonia Talent

El festival Terrats en Cultura torna amb una nova edició

21 d'abril de 2021

Articles - Cultura

Terrats en Cultura comença el 22 d'abril amb el primer escenari, L'Hospitalet de Llobregat. En aquesta ubicació se celebraran les primeres activitats: un concert de Lu Rois i la representació de la dansa Roges de la mà de la companyia Miquel Barcelona. Aquests dos espectacles es poden veure de manera gratuïta registrant-se prèviament a la pàgina web. El festival comença al mes d'abril, però no finalitzarà fins al setembre.

La segona etapa del festival començarà al mes de juny a Barcelona, amb més activitats a part de concerts, com són els debats, espectacles de cabaret i teatre. La tercera etapa s'organitza a L'Hospitalet de Llobregat i a Barcelona a partir del mes de juliol. Per últim, la quarta etapa se celebrarà tant a L'Hospitalet de Llobregat com a Barcelona al mes de setembre.

La principal diferència entre els espectacles és que tots els que se celebren a la ciutat comtal són de pagament i els de L'Hospitalet són completament gratuïts si es reserven amb cita prèvia. Aquest any, els esdeveniments culturals s'han hagut d'organitzar en diversos mesos, a diferència d'edicions anteriors, que se celebrava durant un mes.

Temes terrats en culturaconcertsfestivalteatredebatdansacabaret

Contingut relacionat

Carregant...
x