Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Cercle d'Economia inaugura la reunió anual a Barcelona

16 de juny de 2021

Articles - Economia

El Cercle d'Economia deixa la seu habitual a Sitges i es trasllada a l'Hotel W Barcelona per celebrar fins divendres la seva Reunió Anual. Com és tradicional, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, és l’encarregat d’inaugurar la trobada.

Entre els principals convidats destaquen el president espanyol, Pedro Sánchez; les ministres Nadia Calviño i Yolanda Díaz; el conseller d'Economia, Jaume Giró; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el primer ministre italià, Mario Draghi. Inaugurarà l'esdeveniment el rei Felip VI que s'estrena a les jornades acompanyat del president sud-coreà, Moon Jae-In.

El president de la Generalitat inaugura aquest dimecres les jornades seguint una tradició de ja fa més de 30 anys. Segueix l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau amb una intervenció curta a la que segueix una mesa amb intervencions del president de Telefònica, José María Álvarez-Pallete; del Banc Santander, Ana Botín i d'Inditex, Pablo Isla, en una sessió moderada pel president de Puig, Marc Puig.

Pablo Casado, president del PP, serà l'encarregat d'inaugurar la segona jornada, en la qual també hi participarà la vicepresidenta tercera i ministra de Treball, Yolanda Díaz, acompanyada del secretari general de la UGT, Pere Álvarez i el president de la CEOE, Antonio Garamendi.

A la tarda hi ha prevista una taula virtual amb els presidents de les Illes Balears, Francina Armengol, del País Valencià, Ximo Puig, de Galicia, Alberto Núñez Feijóo i el president de la Junta d'Andalusia, Juan Manuel Moreno Bonilla.

La tercera i última jornada estarà marcada per les intervencions de la vicepresidenta segona i ministra d'Afers Econòmics, Nadia Calviño, el conseller d'Economia, Jaume Giró i el president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri.

La cloenda anirà a càrrec president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una sessió introduïda per Javier Faus, que s'estrenarà com a president del Cercle d'Economia en una Reunió Anual. Per últim, hi haurà l'entrega del premi a la construcció Europea al president del Consell de Ministres d'Itàlia i expresident del Banc Central Europeu, Mario Draghi.

Contingut relacionat

Carregant...
x