Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Centre de Blockchain organitza seminaris en línia

23 de gener de 2021

Articles - Tecnologia

El Centre Blockchain de Catalunya (CBCat), amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza un conjunt de seminaris en línia gratuïts sobre la tecnologia Blockchain.

Els seminaris estan dirigits a tot tipus de públic que desitgi comprendre els fonaments de la tecnologia Blockchain per poder desenvolupar projectes en aquest espai emergent.

Aquest cicle de seminaris es compon de 3 temàtiques diferents, en diferents sessions, de 3 hores cadascuna:


L'horari de tots els seminaris és de 18 a 21 hores. Els interessats es poden inscriure als seminaris mitjançant el formulari de registre que trobareu al web següent; http://smartcatalonia.gencat.cat/.content/03_Actualitat/Actualitat_Comunicats/2021/seminaris-blockchain.html

Els participants que completin el curs i assisteixin als seminaris de totes les temàtiques rebran un certificat d’assistència electrònic.

Si esteu interessats a millorar els vostres coneixements sobre la tecnologia Blockchain i voleu explorar les seves capacitats us podeu inscriure en aquest curs en línia gratuït omplint el formulari de registre:

Temes blockchainformacióseminaricambra de comerç

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x