Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Centre de Blockchain organitza seminaris en línia

23 de gener de 2021

Articles

El Centre Blockchain de Catalunya (CBCat), amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza un conjunt de seminaris en línia gratuïts sobre la tecnologia Blockchain.

Els seminaris estan dirigits a tot tipus de públic que desitgi comprendre els fonaments de la tecnologia Blockchain per poder desenvolupar projectes en aquest espai emergent.

Aquest cicle de seminaris es compon de 3 temàtiques diferents, en diferents sessions, de 3 hores cadascuna:


L'horari de tots els seminaris és de 18 a 21 hores. Els interessats es poden inscriure als seminaris mitjançant el formulari de registre que trobareu al web següent; http://smartcatalonia.gencat.cat/.content/03_Actualitat/Actualitat_Comunicats/2021/seminaris-blockchain.html

Els participants que completin el curs i assisteixin als seminaris de totes les temàtiques rebran un certificat d’assistència electrònic.

Si esteu interessats a millorar els vostres coneixements sobre la tecnologia Blockchain i voleu explorar les seves capacitats us podeu inscriure en aquest curs en línia gratuït omplint el formulari de registre:

Temes blockchainformacióseminaricambra de comerç

Contingut relacionat

Eleccions 2021
Carregant...
x