Catalonia Talent

Catalonia Talent

Domènec Biosca, director d'Educatur, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

16 de juny de 2020

Articles

"És una bomba que ens ha deixat a tots parats". La crisi del coronavirus ha deixat el sector del turisme amb avions apracats als aeroports, creuers parats als molls, hotels, càmpings i apartaments tancats, i la mobilitat reduïda al mínim necessari. Així mateix ho trasllada el fundador i director d'Educatur, Domènec Biosca, un dels pioners en la formació de professionals de l'hosteleria i la restauració.

Un problema afegit pel sector és que, fins ara, el 65% dels turistes venia pels tour-operadors, que els hi omplien els hotels per tota la temporada. Aquesta circumstància ha dut al tancament d'hotels que depenien d'aquests majoristes. "Ara haurem de crear demandes atractives, utilizant molta tecnologia per conèixer i monitoritzar els clients, i actuant tots com amfitrions cinc estrelles perquè els visitants siguin els millors ambaixadors".

En relació amb el turisme de negocis que envolta els congressos i reunions de negocis, Biosca detecta un canvi de tendència: "Tot allò que no motivi serà substituït per la tecnologia. Des de casa meva et puc ensenyar moltes coses, però en algun moment ens haurem de veure".

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x