Catalonia Talent

Catalonia Talent

Dermavision Solutions aixeca una ronda de mig milió

5 de setembre de 2022

Articles - Salut

La companyia de Roses, Dermavision Solutions especialitzada en la investigació contra el càncer de pell, ha tancat una ronda de més de mig milió d'euros liderada per Josep Malvehy, coordinador d'Innovació de l'Institut de Medicina i Dermatologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, qui ha entrat en el capital de l'empresa d'origen gironí, segons explica Narcís Ricart, conseller delegat i cofundador de Dermavision Solutions, a PlantaDoce. 

Per a Dermavision Solutions, l'objectiu de la ronda és començar a realitzar assajos clínics a partir d'un dispositiu mèdic intel·ligent que permet la detecció precoç del melanoma. Els assajos començaran a l'octubre en dos centres sanitaris catalans, que es donaran a conèixer més endavant.

Dermavision Solutions és una empresa que va néixer el 2019 a Roses (Girona) per contribuir, amb la seva tecnologia, a la lluita contra el càncer de pell. Actualment està centrada en el desenvolupament del Deviskan, un dispositiu mèdic intel·ligent per a la detecció precoç del melanoma.  Des de l'inici, l'empresa ha obtingut un total de 365.000 euros procedents de fons públics per al desenvolupament del prototip, la protecció de la propietat intel·lectual i la validació preclínica del dispositiu. 

Dermavision Solutions té com a objectiu comercialitzar Deviskan a finals de 2023 o principis de 2024. "Aquesta ronda ha de permetre desenvolupar l'estudi clínic del prototip, seguir millorant la tecnologia i obtenir les regulacions necessàries per a la comercialització del dispositiu", comenta el conseller delegat de Dermavision Solutions.

Contingut relacionat

Carregant...
x