Catalonia Talent

Catalonia Talent

Delta Tecnic inverteix 4,5 M€ en una nova fàbrica a Mèxic

7 d'octubre de 2020

Articles - Economia

La companyia química industrial Delta Tecnic, amb seu a Sant Celoni, obrirà una nova fàbrica a Mèxic abans d'acabar aquest any. L'empresa, participada pel fons Aurica Capital, ha destinat una inversió de 4,5 milions d'euros a aquesta nova planta, que té 3.000 metres quadrats però pot arribar als 5.000, i espera donar feina a unes 40 persones.

Delta Tecnic, que exporta a més de 60 països i té una forta presència a Amèrica, espera incrementar les seves vendes al continent, especialment als Estats Units i al Canadà, amb aquest nou centre de producció.

Segons el seu conseller delegat, que va assumir el càrrec al juliol, Eric Xirinachs, l'entrada en funcionament de la nova planta ha de permetre un creixement del 15% anual de la facturació de l'empresa durant els pròxims cinc anys. La facturació a Mèxic serà d'uns 3 milions d'euros aquest any i, amb la nova planta, s'espera que arribi als 6 milions l'any que ve.

La fàbrica s'ha situat al municipi de  Querétaro, per les facilitats i ajudes de les autoritats estatals i locals i perquè hi ha un hub important de la indústria de l'automoció, que és un dels principals clients.

Temes Delta TecnicSant CeloniinversióMèxicplanta

Contingut relacionat

Carregant...
x