Catalonia Talent

Catalonia Talent

Crida institucional a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

2 de juny de 2020

Articles

En paral·lel a les diverses crides sectorials, des dels Premis Talent Cambra us volem traslladar una crida institucional a participar i apadrinar l'edició d'enguany. Una edició que pretén fomentar valors com la creativitat, la innovació i la resiliència en un moment marcat pel confinament i la crisi del coronavirus.

En el vídeo hi apareixen destacats membres del Govern de la Generalitat de Catalunya, com el president Quim Torra i els consellers Damià Calvet i Jordi Puigneró; el primer tinent d'Alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; i el diputat al Congrés dels Diputats per ERC, Joan Capdevila.

De forma complementària, també hi apareixen quatre persones estretament vinculades a la pròpia iniciativa. Començant pel president de la Welcome Talent Society (WTS), Bru Recolons, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, que van unir esforços per crear els Premis Talent Cambra. També hi pren part un dels economistes de referència de casa nostra, Xavier Sala-i-Martín, així com el president d'honor de la WTS, Antoni Gelonch.

Podeu consultar el vídeo en aquest enllaç.

Contingut relacionat

Carregant...
x