Catalonia Talent

Catalonia Talent

Creu Coberta, primera associació de comerciants certificada per complir els objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU

7 de desembre de 2020

Articles - Indústria i Territori

L’Associació de Comerciants Creu Coberta ha estat certificada com la primera associació de comerciants en complir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. La certificació l’ha realitzat el despatx de Carles Agustí, un dels màxims experts en governança i desenvolupament sostenible de l’Estat, que ha treballat als governs de Barcelona i de Catalunya els darrers anys. La certificació s’ha obtingut després d’una auditoria que permet avaluar la tasca, objectius i funcions de l’associació de comerciants els darrers mesos.

En un acte celebrat fa alguns dies al Meeting Point, l’auditor Carles Agustí va entregar al president de l’eix comercial, Lluís Llanas, la documentació acreditativa i certificats d’aquest acompliment. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, també coneguts com a Objectius Mundials, es varen adoptar per tots els estats membres el 2015 com una crida universal per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat de cara al 2030.

Els 17 ODS estan integrats, ja que reconeixen que les intervencions en una àrea afectaran el resultat de les altres, i que el desenvolupament ha d’equilibrar la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social. Tothom és necessari per aconseguir aquests objectius ambiciosos. Es necessita la creativitat, el coneixement, la tecnologia i els recursos financers de tota la societat per aconseguir els ODS en cada context, i també la implicació del sector econòmic i comercial, per a la seva implementació i èxit al comerç.

Temes eix comercialcreu cobertaOdsdesenvolupament

Contingut relacionat

Carregant...
x