Catalonia Talent

Catalonia Talent

Convocats el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) i el Ruralapps 2021

15 de febrer de 2021

Articles - Tecnologia

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat la XX edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) i la VIII edició del Premi Ruralapps, com ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 15 d’abril. Imatges: DARP

El DARP vol reconèixer i distingir amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària les empreses agràries, les agroindústries, i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat, mitjançant la innovació.

Aquest guardó consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria, i una al/la jove emprenedor/a innovador/a. Els premis estan dotats amb la quantitat de 6.000 euros per a cadascun dels guanyadors, i amb 2.000 euros per a cadascun dels finalistes.

I mitjançant el Premi Ruralapps, el DARP vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari i rural, i distingir les empreses que hagin desenvolupat les millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agroalimentari i del medi rural.

S’estableix dos tipus de premi: Ruralapps-professional del sector per a l’app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals dels sectors agroalimentari, forestal, i pesquer, i Ruralapps-ciutadania  per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania, i que facilitin l'accés a la informació sobre l'àmbit agrari, alimentari, /o rural.  Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun.

Temes ruralapppremisguardódarp

Contingut relacionat

Carregant...
x