Catalonia Talent

Catalonia Talent

Conclou amb èxit l'SKIMO Boí Taüll 2022

14 de febrer de 2022

Articles - Catalunya Neu

Aquest diumenge s’ha disputat la darrera jornada dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022 amb la prova de relleus mixtes on l’equip de Suïssa en joves i França en sèniors han aconseguit la victòria. Posteriorment, a peu de pistes, s’ha realitzat l’acte de cloenda dels campionats. Els relleus mixtes s’han disputat en un mateix recorregut per a les dues categories: joves i sèniors. Amb equips mixtes de dona - home, els participants han hagut de fer el traçat dues vegades intercalats entre ells. La prova s’ha fet amb cinc canvis per traçat: primer un ascens amb esquís (50m+), després un descens, un ascens a peu amb esquís a l’esquena, un ascens amb esquís (100m+) i finalment el descens fins a la zona de canvi de relleu o en el cas del quart descens, fins a l’arribada i un desnivell acumulat de 150m+. Aquesta prova ha sigut tot un espectacle gràcies a la seva dinàmica, que ha fet gaudir i vibrar des del primer moment tant a participants com al nombrós públic assistent.

Un cop finalitzada la prova dels relleus mixt, s'ha portat a terme la cerimònia de cloenda dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022. Un acte, on Roberto Cavallo, general mànager de l'ISMF ha destacat que "l'organització d'aquests campionats d'Europa a Boí Taüll ha estat tot un èxit i és per aquest motiu, i veient l'estructura organitzativa de l'estació de Boí Taüll i tot l’equip que hi ha participat, que els encoratjo a continuar formant part del calendari internacional de la ISMF". David Ros, director de l'estació de Boí Taüll també ha fet una valoració molt positiva dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022 en comentar que "el somni s'ha fet realitat i hem celebrat aquests campionats amb gran èxit de participació i resultats, obrint el camí de nous horitzons per l'skimo a la nostra estació".

El rànquing final de medalles l’ha guanyat Itàlia amb 22, seguida de França amb 20 i Suïssa amb 16. Espanya ha ocupat el quart lloc amb 8 medalles.

Contingut relacionat

Carregant...
x