Catalonia Talent

Catalonia Talent

Comencen les Setmanes d'Arquitectura de Barcelona

14 de maig de 2024

Articles - Ciència i Coneixement

Les Setmanes d’Arquitectura 2024 es posaran en marxa aquest 14 de maig, a Barcelona, i es prolongaran fins al 28 de juny. Aquesta és la sisena edició consecutiva d'aquest esdeveniment, que ha esdevingut una cita destacada per als amants de l'arquitectura i els interessats en el patrimoni arquitectònic de la ciutat.

Des de la seva primera edició el 2017, les Setmanes d’Arquitectura de Barcelona s’han consolidat com una iniciativa oberta a la participació de totes les entitats dedicades a la divulgació de l’arquitectura a la ciutat, a més de representar diverses disciplines socials, culturals i artístiques.

Aquesta edició destaca per la seva àmplia oferta d'activitats, que inclou conferències, exposicions, visites guiades i tallers per a tota la família. Entre les activitats programades, destaca l'EUmiesAwards Day, una jornada dedicada a la millor arquitectura europea, així com conferències de prestigi com la de l’estudi japonès Kengo Kuma.

El programa de les Setmanes d’Arquitectura 2024 està dissenyat per fer que els participants experimentin i aprenguin sobre l’arquitectura de manera interactiva i estimulant. A més, es promou la inclusivitat i la diversitat, amb activitats adreçades a diferents grups d'edat i interessos.

Les activitats estan organitzades per diferents entitats i institucions, com el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l'Institut Municipal d’Urbanisme i la Universitat Internacional de Catalunya, entre d'altres.

Per obtenir més informació sobre el programa complet i les activitats planificades, es pot consultar la pàgina web oficial: www.barcelona.cat/setmanesarquitectura.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x