Catalonia Talent

Catalonia Talent

Comença l'ISE per primera vegada a Barcelona

1 de juny de 2021

Articles - Indústria i Territori

La fira Integrated Systems Europe (ISE) se celebra per primera vegada a Barcelona després de 16 anys a Amsterdam, als Països Baixos. Durant dos dies, dimarts i dimecres, es podrà gaudir del primer festival presencial des del febrer del 2020. L'esdeveniment es fa al recinte de Gran Via de la Fira Barcelona.

L'ISE és una fira d'integració de sistemes, habitualment se celebra al febrer durant quatre dies. Aquest any és una versió reduïda i al juny. L'esdeveniment l'organitza Integrated Systems Events, una empresa conjunta d'AVIXA i CEDIA.

ISE Live & Online, nom que porta la fira aquest any, té com a objectiu és ajudar a encarar al futur i recuperar el pols econòmic després de la pandèmia. Aquesta edició tindrà un format híbrid amb presentacions digitals i presencials. El director executiu de l'ISE, Mike Blackman, ha assegurat que aquest any serà "un aparador per al talent".

La Generalitat disposa d'un estand de 200 metres quadrats on 20 empreses catalanes de l'audiovisual busquen inversors, socis i clients i tenir més visibilitat nacional i internacional. Barcelona serà la seu permanent de l'ISE.

Temes BarcelonaISEtalentaudiovisualFira Barcelona

Contingut relacionat

Carregant...
x