Catalonia Talent

Catalonia Talent

Comença el mEduTarraco, descobrir la ciutat a través del mòbil

13 d'abril de 2021

Articles - Educació

Tarragona inaugura un any més el mEduTarraco per fomentar l'aprenentatge dels més joves a través d'activitats lúdiques, educatives i solidàries. A diferència d'edicions anteriors, que duraven un cap de setmana, aquesta vegada es podrà dur a terme l'activitat durant dos mesos, de l'1 d'abril fins al 30 de maig, i l'han anomenat Covid Edition.

El projecte s'organitza conjuntament amb La Marató de TV3, els espònsors s'han compromès en fer un donatiu a la fundació d'acord amb el nombre de participants a les activitats. La donació anirà destinada a la investigació d'enguany, la salut mental.

Les activitats es duen a terme a partir d'una aplicació mòbil de geolocalització, Mobile History Lab, impulsada pel Mobile World Congress, el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Barcelona. Amb aquesta aplicació, els participants han de visitar els punts més emblemàtics de la ciutat i contestar unes preguntes. L'objectiu final és millorar les competències digitals.

Tot i que la iniciativa està plantejada per a famílies i per a escoles, tothom que tingui interès a descobrir la ciutat o vulguin saber més sobre les zones culturals de Tarragona, també hi poden participar.

Temes mEduTarracoTarragonaMobile World Congressgeolocalització

Contingut relacionat

Carregant...
x