Catalonia Talent

Catalonia Talent

Comença el Barcelona Startup Congress 2021 en format digital

23 de març de 2021

Articles - Indústria i Territori

Els dies 23 i 24 de març se celebra a Barcelona el congrés de les empreses emergents. Aquest any, es realitza de manera virtual, en formar streaming amb més de 50 ponents distribuïts en diferents àmbits d'acció.

El congrés vol situar Barcelona com el centre de la innovació tecnològica, del talent internacional i de l'emprenedoria a escala mundial. Per fer-ho, s'han organitzat taules rodones i ponències en nou eixos principals: gastronomia i innovació; emprenedoria i noves iniciatives; Barcelona, una ciutat en moviment; Deep Tech, un accelerador d'innovació; la digitalització el mercat; la nova comunicació; Boost talent revolution in the future of work; la innovació al Real State; i l'impuls del sector startup.

El Barcelona Startup Congress de l'any 2021 és el segon que se celebra, ja que la iniciativa va començar l'any 2019 i l'any 2020 es va suspendre arran de les mesures sanitàries de la covid-19. En realitzar-se via streaming, s'ha pogut comptar amb la presència de ponents internacionals.

Segons l'informe elaborat per Adecco, Insead i Google, Barcelona és la ciutat número 28 amb més talent el món, competint amb un total de 155 ciutats més.

Temes Barcelona Startup Congressinnovaciótecnologiatalent

Contingut relacionat

Carregant...
x