Catalonia Talent

Catalonia Talent

Catalunya rep el reconeixement de qualitat per les platges i els ports

18 de maig de 2021

Articles - Medi Ambient

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) ha atorgat el distintiu de Bandera Blava a diversos paratges de la costa catalana. Aquest 2021, s'han premiat 97 platges catalanes (26 a la demarcació de Girona, 31 a Barcelona, 29 a Tarragona i 11 a les Terres de l'Ebre). També s'ha atorgat el reconeixement a 22 ports esportius (8 a Girona, 8 a Barcelona, 4 a Tarragona i 2 a les Terres de l'Ebre), totes les candidatures presentades han obtingut premi.

La Bandera Blava és un reconeixement que es fa cada any per part de la Fundació d'Educació Ambiental que amb coordinació amb jurats internacionals formats per ONG relacionades amb el medi ambient com l'ONU o l'Agència Europea del Medi Ambient (EEA). El reconeixement garanteix que les platges i ports compleixen amb els requisits de qualitat per a les persones i respecte cap al medi ambient.

La costa catalana ha rebut 119 banderes blaves i significa que s'han aplicat correctament les millores de sistema de sanejament de les platges i sistemes hídrics, s'han augmentat les mesures de control i s'han optimitzat les condicions de les zones de bany.

Temes platgesports esportiusbandera blavaCatalunyaBarcelonaGironaTarragonaTerres de l'Ebre

Contingut relacionat

Carregant...
x