Catalonia Talent

Catalonia Talent

Catalunya lidera un projecte europeu per a impulsar l'accés de les pimes a licitacions públiques internacionals

14 de juny de 2021

Articles - Economia

El projecte s'anomena Goose i compta amb un pressupost de més de mig milió d'euros. La proposta se centra en quatre àmbits principals i estratègics per a la Unió Europea: l'economia verda, les TIC, les smart cities i l'smart health. Goose està impulsat per ACCIÓ (l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball), Cambra de Comerç i Indústria d'Estònia (ECCI), Flanders Investment & Trade (FIT) i la Cambra de Comerç i Indústria d'Eslovènia (CCIS).

El projecte pretén oferir ajuda a més de 600 pimes europees en matèries d'assessorament i formació. A més, està emmarcat dins del programa europeu COSME, encarregat d'ajudar a les pimes a créixer dins de la UE. També contribueix a fomentar la sostenibilitat i la competitivitat entre les empreses que hi formen part.

El Goose organitzarà també jornades internacionals de networking i de servei de mentoratge així com de formació conjunta. A més, es crearà una plataforma virtual per compartir oportunitats concretes en aquests països i fomentar que empreses de Catalunya, Flandes, Estònia i Eslovènia es presentin de forma conjunta a les licitacions públiques.

Temes pimesUnió EuropeaCOSMECatalunyaTICeconomia verdasmart citiessmart health

Contingut relacionat

Carregant...
x