Catalonia Talent

Catalonia Talent

Carles Duarte, director general de la Institució Cultural CIC, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

7 de maig de 2020

Articles

“El món de l’educació ha canviat des de basar l’aprenentatge en la memòria cap a un desenvolupament de les competències i de les capacitats. Les tecnologies han ajudat a això i ara agafa una dimensió molt interessant des d’un punt de vista pedagògic-educatiu”. A banda de ser un dels poetes de referència a casa nostra, Carles Duarte exerceix des de 2016 com a director general de la Institució Cultural CIC, un conglomerat educatiu amb 9.000 alumnes que abraça des de l’etapa d’educació infantil fins a batxillerat.

A tots ells, i al sector educatiu en general, Duarte fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. Uns premis que, en l’edició d’enguany, tenen com a tema principal el foment de valors com la resiliència i la resistència en un context marcat per la crisi del coronavirus i el confinament. En aquest sentit, el CIC és un bon exemple d’aquesta capacitat d’adaptar-se a les noves circumstàncies: “Tenim un alumnat digital en unes escoles que fan un ús avançat de la tecnologia”.

Al mateix temps, però, Duarte remarca que l’aprenentatge a distància no es un substitut de l’ensenyament presencial: “No hem d’oblidar que les persones ens formem en contacte amb altres persones”.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x