Catalonia Talent

Catalonia Talent

CaixaBank i Founderz llancen una iniciativa per impulsar formació específica per a emprenedors

6 de juliol de 2022

Articles - Catalunya Neu

CaixaBank i l’escola de negocis digital Founderz han firmat un acord per impulsar la formació dirigida específicament a emprenedors. Pau Garcia-Milà ha explicat en què consisteix el nou model de l'educació descentralitzada i quins avantatges ofereix per a la formació. Així mateix, el CEO de Founderz ha presentat el nou Màster in Business & Entrepreneurship (MBE), dirigit a persones que volen emprendre el seu propi projecte empresarial. Basat en les metodologies de l’educació descentralitzada, es tracta del primer màster a Espanya que utilitza el metavers com a punt de trobada.

El MBE aprofita tot el potencial de les noves tecnologies aplicada a la capacitat d’aprenentatge, amb un model que considera l’alumne un generador de coneixement.

Quan una persona es planteja muntar un negoci per primera vegada, factors com la solitud de l'emprenedor o la falta de coneixement, tant tecnològic com de metodologies, acostumen a tenir un efecte devastador en el negoci i en la persona que ho està creant. Tanmateix, tot això canvia quan l'emprenedor parteix d'una comunitat de creadors que, a més de compartir trucs, eines i coneixements, crea una certa permeabilitat a la frustració per incertesa, la qual cosa augmenta les seves possibilitats d'èxit”, explica García-Milà.

Per la seva banda, Juan Alcaraz ha explicat l’objectiu de l’entitat financera al col·laborar amb Founderz: “La formació és essencial en totes les etapes de creació i desenvolupament d’una idea de negoci. A CaixaBank, tenim una llarga trajectòria d'acompanyament als emprenedors, amb divisions de negoci específiques d’acord als diversos perfils i sectors d’activitat, com ara DayOne, especialitzada en empreses de base tecnològica amb alt potencial de creixement i inversors; CaixaBank Negocis, que dona servei a microempreses, comerços, negocis i autònoms; imagin, amb iniciatives per ajudar als emprenedors amb projectes que generen un impacte positiu; i MicroBank, amb una oferta financera diferencial a través de microcrèdits. I malgrat que hi ha una enorme diversitat de persones i situacions darrere de cada projecte, sí que trobem un factor comú a tots ells: la necessitat d'una formació específica, amb coneixements i recursos que han de permetre a l'emprenedor ajudar a desenvolupar tot el seu talent i el seu potencial i que, a més, ha de ser contínua, adaptada a un context altament exigent”.

En aquest sentit, Alcaraz ha manifestat que l’acord amb Founderz “ajudarà a facilitar formació específica sobre emprenedoria a través d'un model innovador que facilita l'adaptació als diversos perfils i el reforç de competències essencials, com el lideratge i la visió estratègica”.

Contingut relacionat

Carregant...
x