Catalonia Talent

Catalonia Talent

BitMetrics tanca una ronda d'inversió per impulsar el llançament del seu producte

20 de maig de 2021

Articles - Tecnologia

La startup tecnològica BitMetrics, guanyadora dels Premis Talent Cambra 2020, ha anunciat que tanca una ronda d’inversió llavor per impulsar el llançament del seu primer producte, Pick[+]. Aquesta primera ronda s'ha tancat gràcies al suport de l'inversor privat Francesc AndreuEconomistes BAN, la xarxa d'inversors privats del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i WA4STEAM.

Pick[+] permet als robots localitzar, agafar i col·locar objectes (coneguts o desconeguts) sense intervenció humana i, per tant, sense necessitat de programació addicional. Consisteix en una solució de programari i càmera intel·ligent que combina intel·ligència artificial, visió artificial i robòtica per a dotar als robots de capacitats inherents a les persones: veure, pensar i actuar en funció de la informació capturada directament en l'escena, permetent als robots modificar les seves accions en temps real.

L’empresa, fundada el 2017, inicialment va ser proveïdora de solucions d'intel·ligència artificial desenvolupades a mesura per al client final i ha anat desenvolupant tecnologia pròpia des de 2019 amb el suport del CDTI, Enisa i la Comissió Europea.

BitMetrics va participar en l'última edició del programa d'acceleració d’IQS Tech Factory i va ser nominada Most Promising Industrial Startup of the Year en l’IQS Tech Fest.

Temes startupsBitMetricsinversióPick[+]robòticaintel·ligència artificial

Contingut relacionat

Carregant...
x