Catalonia Talent

Catalonia Talent

Bio2Coat, la start-up de Terrassa, premiada per la seva innovació en reducció del malbaratament alimentari i plàstics

9 de maig de 2024

Articles - Medi Ambient

La start-up terrassenca Bio2Coat ha rebut un guardó durant la 7a jornada Innpulso Emprende, un esdeveniment organitzat a Barakaldo per la Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación (Red Innpulso). Bio2Coat ha estat reconeguda en la categoria d’Innovació Social i Urbana, un premi que celebra les empreses més innovadores del panorama actual.

Especialitzada en la reducció del malbaratament alimentari i l’ús excessiu de plàstics, Bio2Coat ha destacat pel seu compromís amb la sostenibilitat i la innovació. La cofundadora i CSO de l'empresa, Farayde Matta Fakhouri, ha rebut el premi i ha presentat el projecte de l'empresa als assistents.

Les jornades Innpulso Emprende serveixen com a punt de trobada entre alcaldes i alcaldesses de les ciutats membres de la Red Innpulso, entre elles Terrassa, i les pimes, micropimes i start-ups més innovadores seleccionades per cada ciutat. Aquest esdeveniment fomenta la col·laboració entre el sector públic i privat per impulsar la innovació i promoure el creixement empresarial.

Des de l'Ajuntament de Terrassa destaquen la importància d'aquesta trobada per facilitar l'intercanvi d'experiències i potenciar el suport a la innovació des de l'administració local. A més, subratllen que aquestes jornades ofereixen una plataforma per donar visibilitat a les empreses innovadores de la ciutat, obrint-los portes a nous mercats i inversions potencials.

Contingut relacionat

Carregant...
x