Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona, una de les millors ciutats europees per acollir startups

31 de març de 2021

Articles - Tecnologia

ACN.- Barcelona és una de les tres ciutats europees més populars per establir una startup, per darrera de Londres i Berlín, segons l’informe d’enguany de l’entitat Startups Heatmap Europe. La capital catalana es manté en aquesta posició per quart any consecutiu, segons el sondeig anual sobre la mobilitat dels fundadors d’aquest tipus d’empreses, en el període 2017-2020. L’enquesta revela que el 2020, més del 18% de les persones que van crear una startup van triar Barcelona com a localització. La ciutat compta amb més d’un 65% d’estrangers entre els emprenedors en aquest tipus d’empresa.

A més, és el quart hub europeu amb una comunitat més internacional. La capital catalana és també la segona ciutat entre els grans hubs tecnològics que aglutinen més de 500 milions d’euros d’inversió, que compta amb més emprenedors tecnològicament capacitats.

L’estudi també destaca que Barcelona manté l’atracció com un dels ecosistemes d’startups més dinàmic a nivell global, i ressalta que hi tenen seu empreses internacionals de les anomenades ‘unicorn’ (amb un valor empresarial per sobre del bilió de dòlars). Aquestes són N26, Glovo i Letgo. De fet, la ciutat compta amb un ecosistema molt dinàmic, amb més de 1197 startups, segons dades de la MWCapostal.

Temes Barcelonastartupsecosistemahubunicorn

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x