Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona programa les segones jornades REACT

1 de març de 2022

Articles - Economia

L’Ajuntament de Barcelona organitza la segona edició de les jornades REACT de reactivació econòmica de la ciutat que tindran lloc el  30, 31 de març i 1 d’abril al Disseny Hub. Les jornades reuniran centenars d’experts i més de 60 ponents i líders locals, nacionals i internacionals que debatran sobre el futur econòmic de Barcelona amb l’horitzó a l’Agenda 2030.

Els assistents reflexionaran sobre com diversificar l’economia i apostar per la innovació són dos factors clau per aconseguir una Barcelona més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada als reptes de la transició ecològica i digital. El REACT d’enguany comptarà amb més de 15 ponències de diferents àmbits temàtics.

El repte de la segona edició del REACT és el de consolidar el debat obert en les primera edició: el nou model econòmic que Barcelona ha d’aplicar per superar els dèficits oberts per la pandèmia i situar els reptes de competitivitat econòmica, sostenibilitat, equitat social, transició verda i digital i el futur del treball en l’agenda de la capital catalana.

En aquest sentit, la primera edició del REACT va superar totes les expectatives de contingut i també de participació amb un centenar de ponents i amb la participació de més de 3.000 participants entre presencials i online.

Enguany, l’esdeveniment serà presencial. Per assistir cal inscriure’s al web www.barcelona.cat/react

Contingut relacionat

Carregant...
x