Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona prepara les jornades REACT

22 de març de 2023

Articles - Economia

El Disseny Hub Barcelona acollirà la tercera edició de les Jornades de Reactivació Econòmica REACT. Serà els dies 28, 29 i 30 de març, en un esdeveniment que preveu reunir una cinquantena de representants dels sectors econòmics de la ciutat, persones expertes i líders locals, nacionals i internacionals.

Al llarg de tres dies tindran lloc un conjunt de ponències i taules rodones per reflexionar sobre els projectes que Barcelona està desenvolupant i sobre el futur econòmic de la ciutat per a la dècada vinent, amb la mirada posada en l’horitzó 2030 en termes d’innovació, sostenibilitat i equitativitat. Per on passa el futur econòmic de Barcelona? Quins són els principals reptes? I les grans oportunitats?

La majoria de les sessions tindran lloc a l’auditori del Disseny Hub. Algunes de les més destacades són ‘Observatori de Barcelona: 20 anys d’anàlisi i impuls del posicionament internacional de la ciutat’, ‘Les ciutats del futur’, ‘Barcelona en el radar de l’emprenedoria i el talent digital’, ‘Cultura, ciència i innovació: una aposta per esdevenir ciutat de coneixement’, ‘Barcelona, l’escenari de les indústries creatives’ i ‘El Mapa del Talent de Barcelona’.

Després de dues edicions, aquest esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Barcelona s’ha consolidat com un espai de trobada per repensar el futur de la ciutat.

Et pots inscriure en aquestes jornades a través d’aquest enllaç.

Contingut relacionat

Carregant...
x