Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona i Hammersmith & Fulham a Londres s'emplacen a crear 60.000 llocs de treball al 22@

28 de març de 2022

Articles - Economia

L'Ajuntament de Barcelona i l'entitat local a l'oest de Londres Hammersmith & Fulham (H&F) han establert un acord de col·laboració per impulsar els seus models d'innovació i el creixement econòmic "inclusiu i sostenible", especialment als seus districtes tecnològics: el 22@ i el White City Innovation District.

En un comunicat aquest divendres, el consistori ha explicat que aquesta cooperació facilitarà que totes dues administracions treballin conjuntament per incrementar els llocs de treball i les inversions estrangeres en les companyies europees, sobretot les tecnològiques i de sectors "estratègics" com el de bio i salut. "Aquest acord entre dos dels ecosistemes d'innovació de referència internacional com són el 22@ i el White City Innovation District ens permetrà generar noves sinergies per potenciar l'intercanvi i la mobilitat del talent, la tecnologia i el capital", ha dit el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.

"Aquest acord entre dos dels ecosistemes d'innovació de referència internacional com són el 22@ i el White City Innovation District ens permetrà generar noves sinergies per potenciar l'intercanvi i la mobilitat del talent, la tecnologia i el capital", ha dit el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Per la seva banda, el conseller líder d'H&F, Stephen Cowan, ha assegurat que l'acord reuneix "dues potències de l'economia del segle XXI" i que la seva estratègia industrial que es basa en 'parternariats', ha ajudat a generar més de 6.000 llocs de treball en els sectors TIC i Salut, per la qual cosa s'ha mostrat obert a estendre aquesta associació a altres ciutats europees. Un dels objectius de l'acord, en el qual es treballarà en col·laboració amb Barcelona Activa i l'àrea de Promoció de ciutat, serà connectar tots dos districtes amb altres districtes d'innovació i clústers econòmics a escala internacional.

CONNECTAR EL TALENT

També es treballarà per potenciar la connexió de talent, empreses i universitats, a més de per afavorir la internacionalització de les 'start-ups' i 'scale-ups'. Per això, aquesta nova aliança inclourà socis implicats amb els governs locals, com ara les universitats i les empreses: Imperial College London, London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA), Royal College of Arts, universitats situades a Barcelona i l'associació 22@Network, entre d'altres. El conveni de col·laboració celebrarà esdeveniments i 'workshops' al llarg de l'any, i el primer versarà sobre inclusió digital i tindrà lloc al maig.

Contingut relacionat

Carregant...
x