Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona Global proposa sis millores per a la Llei d'Startups

24 de febrer de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Barcelona Global ha proposat modificar sis punts del projecte de Llei de Startups per "millorar el text" aprovat pel Consell de Ministres el 2021.

En un comunicat, Barcelona Global ha afirmat aquest dimecres que ha compartit amb els partits polítics perquè les propostes es puguin presentar en forma d'esmenes. Ha demanat ampliar el règim fiscal d'impatriats a inversors i professionals independents, i estendre'n l'aplicació temporal a 10 anys, "per facilitar així l'arrelament" de persones que decideixen desenvolupar la trajectòria professional a Espanya. Considera que cal fer front a "problemes demogràfics" com el de l'Espanya buidada, i augmentar a 10 anys el període de temps durant el qual una empresa és considerada emergent, mentre que el projecte en preveu cinc.

També ha instat a incentivar la inversió de capital privat en startups, amb la possibilitat que els inversors puguin aplicar-se una deducció fiscal per R+D+i quan les empreses emergents no ho puguin fer en no presentar beneficis, entre altres propostes.

Contingut relacionat

Carregant...
x