Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona és una de les ciutats més atractives per a les empreses

2 d'abril de 2021

Articles - Indústria i Territori

L'informe elaborat per Startup Heatmap Europe ha mostrat que Barcelona és la tercera ciutat més popular per a les empreses emergents, només per darrere de Londres i Berlín.

L'estudi s'ha realitzat a través d'enquestes a més d'un miler de persones que han fundat startups, seguiment de xarxes socials i traçabilitat de les inversions sobre el mercat. Aquest resultat no és nou, ja que Barcelona fa quatre anys consecutius com a una de les tres ciutats més atractives per crear una nova empresa a escala europea.

Un dels punts més destacats és que set de les empreses unicorn, companyies que superen el bilió de dòlars en valor empresarial, tenen seu a la ciutat. Per aquest motiu té una valoració tan positiva a l'informe.

A més, Barcelona també figura com la segona ciutat entre els grans hubs tecnològics, és a dir, grans concentracions empresarials en el sector de la tecnologia. La ciutat comtal, amb més de cinc-cents milions d'euros d'inversió, només ha estat superada per Tel-Aviv. Per aquest motiu, més del 32% dels fundadors de startups són experts en programació i codificació.

Temes Barcelonastartupshubs tecnològics

Contingut relacionat

Carregant...
x