Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona Activa premia amb 10.000 euros la startup Evix per un coixí de seguretat cervical per a casc

28 de gener de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Barcelona Activa premia amb 10.000 euros la startup Evix per un coixí de seguretat cervical per a cascos

Barcelona Activa ha premiat la startup d'esport i tecnologia Evix amb 10.000 euros per un projecte de coixí de seguretat cervical que s'integra als cascos de qualsevol modalitat, informa aquest divendres l'agència de desenvolupament econòmic municipal en un comunicat. El sistema projectat és capaç de detectar accidents a través d'algoritmes i, abans del moviment lesiu, inflar un coixí de seguretat per protegir el coll de la persona. Aquesta empresa forma part del programa B-Step, que ha celebrat la primera edició amb l'acompanyament a 12 empreses emergents del sector de la indústria esportiva innovadora i tecnològica, i que es realitza amb la col·laboració d'ATTICOLab i el clúster de la indústria de l'esport Indescat i Delvy. Entre els finalistes del premi hi ha el servei United Gamers d'entrenament a jugadors de videojocs i la plataforma Omashu de llicències federatives d'eSports a través de tecnologia blockchain.

B-Step és un programa del sector Sports Tech que té com a objectiu ser referent en la creació d'empreses a l'àmbit de la indústria tecnològica esportiva, unint eixos com l'esport i l'economia. Barcelona Activa preveu llançar aquesta primavera la segona edició de B-Step per a startups de la indústria de l'esport i la tecnologia, amb la voluntat de "desenvolupar tot el potencial del teixit empresarial esportiu de la ciutat".

INNOVACIÓ ESPORTIVA

Barcelona Activa ha subratllat l'impuls de la ciutat al sector de la innovació a l'àmbit esportiu, que es materialitzarà amb el Barcelona Sports Hub aquest mateix 2022 com a punt de relació de l'ecosistema esportiu, tecnològic i emprenedor de la ciutat. El director general de Barcelona Activa, Felix Ortega, ha destacat que "un programa com aquest era necessari per acompanyar nous negocis d'esports i tecnologia, impulsant la innovació, el talent i la col·laboració amb el sector esportiu.

Contingut relacionat

Carregant...
x