Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona acollirà les Stanford Women in Data Science

12 de juny de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

Les jornades Women in Data Science (WiDS) se celebraran a Barcelona i Madrid els propers 16 i 17 de juny, respectivament. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per Aula Magna, guanyador dels Premis Talent Cambra 2020, i és part de l'edició anual creada per la Universitat d'Stanford. Les jornades es podran seguir tan presencialment com per streaming.

Aula Magna és la primera escola de negocis, 100% online, creada per a la dona executiva. La seva fundadora i CEO és Clara Lapiedra, també ambaixadora de WiDS. L'objectiu de les jornades és donar visibilitat a les dones referents que desenvolupen una tasca destacable en l'àmbit de la ciència de dades. 

L'acte que tindrà lloc el 16 de juny a Barcelona tindrà lloc a l'Hotel Princess (Av. Diagonal, 1) de 9 a 14.30h i hi participaran professionals com Virginia Mijes (VP Catalan Blockchain Association), Luba Dolgopolova (Cap de l'Oficina d'Informació Financera a Allianz), Dra. Elisenda Bonet-Carné (Manager científica de Medicina Fetal de l'Hospital Clínic) i Teresa Rosas (Talent i gender officer a CREAF).

El dia següent l'acte es traslladarà a Madrid, a Novotel Center (O'Donnell, 53) on hi participaran, entre d'altres Eduvigis Ortiz (Strategic Alliances Leader e SAS), Mayte Valverde (Co - fundadora Women Network al Banco Santander), Beatriz Arias (Cap d'operacions ede Nokia), Marta Bazaco (Global Customer Experience Program Manager a Schneider Electric) i Julia López Fernández (Vicepresidenta i Manager a American Express Spain Merchant Services). 

Contingut relacionat

Carregant...
x