Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona, 18ena posició en Competitivitat internacional

10 de desembre de 2021

Articles - Economia

Redacció Barcelona ha tornat a estar entre les 20 principals ciutats del món en matèria de competitivitat, segons l’Informe Global Power City Index que compara 48 grans ciutats. La capital catalana ocupa en concret el 18è lloc de la classificació a escala mundial i el setè europeu. L’índex està elaborat per la japonesa Mori Memorial Foundation amb la participació d’universitats i grups d’interès i compara les ciutats a partir de 70 indicadors. La ciutat més competitiva segons aquest rànquing és Nova York, seguida de Tòquio, París i Singapur. Barcelona millora en tres llocs la posició anterior i en dos a Europa.

Per categories, Barcelona se situa en al tercera posició mundial pel que fa a habitabilitat, la catorzena en interacció cultural, en la 16ena en accessibilitat, la 26ena en medi ambient, la 29ena en economia i la 34ena en R+D.

Des del punt de vista dels professionals qualificats globals, Barcelona és la setena ciutat més valorada, mentre que les persones residents li atorguen la novena posició, els turistes la 16enaa i les persones que ocupen càrrecs directius la 29ena.

Contingut relacionat

Carregant...
x