Catalonia Talent

Catalonia Talent

Baltasar Revolt, el nou superesportiu elèctric creat per un jove emprenedor català

26 d'abril de 2021

Articles - Tecnologia

L’enginyer Baltasar López ha estat deu anys treballant per crear el Baltasar Revolt, un nou cotxe superesportiu elèctric pensat per córrer en circuits i per circular per carretera. El jove emprenedor, també fundador de les empreses Enchufing i Millor Battery, tenia clar des de petit que volia crear el seu propi cotxe i va començar el projecte de Baltasar Revolt quan només tenia 24 anys.

El vehicle s’ha dissenyat i fabricat íntegrament al Parc Tecnològic del Vallés i també es produirà a les mateixes instal·lacions de Cerdanyola. El superesportiu costa 230.000 euros i presenta 500 CV de potència, capaç d’accelerar a 100 km/h en tan sols 2 segons, i amb una autonomia de 600 kilòmetres i 40 minuts a màxima potència en circuit. Baltasar utilitza una tecnologia pròpia i la majoria de components són de fibra de carboni, com la carrosseria, els seients i el volant, aconseguint així un pes total de 770 quilos.   

El model, desenvolupat de la mà de Millor Battery, una ‘start-up’ catalana especialitzada en la producció i disseny de paquets de bateries per a cotxes elèctrics, ja es pot encarregar a la pàgina web de la companyia i tindrà una producció en sèrie de poques unitats. Rebran comandes fins a aquí un any, per tal de començar a produir a la primavera del 2022. 

Temes emprenedoriacotxe elèctricBaltasarstartupMillor Battery

Contingut relacionat

Carregant...
x