Catalonia Talent

Catalonia Talent

Ŕurea Rodriguez presenta "Antes muerta que analógica"

28 de novembre de 2022

Articles - Cičncia i Coneixement

La divulgadora Àurea Rodríguez, colaboradora del Catalonia Talent, presenta el proper dimecres el llibre "Antes muerta que analógica", a la Llibreria Byron. Es tracta d'un conjunt d'articles i reflexions en que una de les dones més destacades en l'àmbit del coneixement i la tecnologia del país qüestiona de forma desenfadada com les tecnologies afecten la nostra economia global, i la nostra quotidianitat.

Àurea Rodríguez, relata de forma senzilla com la seva adopció accelerada està canviant els nostres negocis, professions, formes de comunicar-nos, d'educar els nostres fills, de transaccionar valors (tokens, web 3.0) o de millorar la nostra salut, alhora que genera nous àmbits que ens afecten, com la reputació a les xarxes o el dret a la mort digital. El seu bon ús empodera i genera valor a les persones, les organitzacions i els països, sempre que situï les primeres al centre. Utilitzar-la sense ètica ni valors provoca desigualtat, falta de privacitat i autonomia i poder tecnològic mal entès.

En les taules rodones hi participaran Cristina Farrés, Rosa Orriols, Ezequiel Navarro, Lidan Qi, Jordi Garcia, Anna Segarra i presentarà el llibre l'Antoni Garrell.

Contingut relacionat

Carregant...
x