Catalonia Talent

Catalonia Talent

Audens Food inverteix 4 milions en l'ampliació de les instal·lacions al polígon Jordi Camp

21 de gener de 2020

Articles - Salut

L’empresa alimentària Audens Food, que té la seva principal planta industrial al polígon Jordi Camp de Granollers, va iniciar l’estiu passat un procés d’ampliació industrial que suposarà la transformació de la planta granollerina en una de les més potents i modernes d’Espanya. La instal·lació està especialitzada en la fabricació de productes molt elaborats, amb molta cuina i concretament en canelons, lasanyes, croquetes i altres snacks i tapes.

Concretament, la planta amplia el magatzem de productes secs en 2.000 metres quadrats –avui ja en servei–, la cuina en 2.000 metres quadrats més i instal·la una nova depuradora. La inversió total de la renovació és de quatre milions d’euros, i la previsió és que el conjunt de les instal·lacions, de 20.000 metres quadrats, estiguin plenament operatives al juny.

Audens Food, antiga Prielá i amb una trajectòria industrial de més de 40 anys, també té plantes productives a Parets del Vallès –el principal magatzem del grup–, Balsareny, Sant Fruitós de Bages, Mercabarna i Roales del Pan (Zamora) –la planta d’autoconsum industrial més gran de l’estat, amb un parc fotovoltaic de gairebé 11.000 panells solars que abasteixen d'energia la instal·lació–. El 2019, a més, va incorporar-se al grup una altra planta que va adquirir a Lisboa.

L'empresa forma part del grup alimentari Audens Group, dedicat a la fabricació, comercialització i distribució de plats preparats congelats per als canals de l'hostaleria i la restauració, serveis a mida i supermercats i grans superfícies. El grup factura 120 milions d'euros a l'any i suma 746 empleats; compta amb més de 800 referències de productes, més de 550 clients i exporta a més de 20 països. En el cas de Granollers, la planta principal del grup, hi ha 218 empleats i té una capacitat de producció per a 24.000 tones.

Temes Granollersalimentaciónova planta

Contingut relacionat

Carregant...
x