Catalonia Talent

Catalonia Talent

Antoni Daura, editor de Libelista, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

25 de juny de 2020

Articles

L’expresident del Gremi de Llibreters, Antoni Daura, és una de les veus més notables per a valorar el futur del llibre a Catalunya. Ara, des de la plataforma editorial Libelista, el que ella nomena un “Amazon del llibre a Catalunya”, Daura creu que encara és d’hora per veure com evolucionarà l’afectació de la pandèmia sobre el sector vers la propera festa de “Sant Jordi” del 23 de juliol.

Vers l’anterior Sant Jordi confinat, Daura sí que creu que va haver bones vendes del sector si només ens fixem en les vendes on-line respecte altres anys. Però ni molt menys va ser una data positiva en global. També creu que el futur del llibre, i del comerç en general, ha de ser la omnicanalitat, és a dir, que no es pot renunciar a cap dels canals de venda que ofereixen avui les noves tecnologies.

En última instància, Daura aprofita per fer una crida a participar i apadrinar les Premis Talent Cambra 2020. En l'edició d'enguany, precisament, la creació literària hi té un pes rellevant amb la creació de nous premis com el de Poema o el de Relat. De fet, Libelista recolza aquesta iniciativa editant les obres guanyadores.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x