Catalonia Talent

Catalonia Talent

Anna Guitart, comissària del programa barceloní a la FIL

28 de febrer de 2024

Articles - Cultura

Anna Guitart, periodista i guionista nascuda a Barcelona el 1976, ha estat nomenada comissària del programa de Barcelona com a ciutat convidada a la Feria Internacional del Libro (FIL) de Guadalajara 2025. Fa unes setmanes, l'Alcalde de Barcelona Jaume Collboni, i la directora de la FIL mexicana, Marisol Schulz, varen presentar aquest acord. Aquest esdeveniment literari se celebrarà del 29 de novembre al 7 de desembre de l’any vinent. La tasca de Guitart consistirà en liderar el disseny de la proposta literària i artística que representarà Barcelona a Guadalajara.

Amb la col·laboració activa del sector editorial i del llibre, la periodista serà l'encarregada de configurar la selecta llista d'autors i autores que seran convidats a la fira, que és considerada la trobada cultural més rellevant d'Iberoamèrica. La FIL de Guadalajara ofereix al voltant de 3.000 activitats en nou dies, atorgant una importància especial a les propostes presentades per la ciutat convidada d'honor.

Anna Guitart, amb una destacada carrera com a periodista i guionista especialitzada en literatura i llibres, ha estat part de diversos mitjans de comunicació catalans com Ràdio Barcelona, COM Ràdio, TV3 i Canal 33. Ha treballat en programes com "De què va," "El bocamoll," "Via Llibre," i ha dirigit la segona temporada de "Savis." Des del 2015, presenta la secció de llibres del programa "Tria33," i des del 2017, és la conductora i directora del programa literari d'entrevistes "Tot el temps del món" a Canal 33. A més, col·labora en diverses plataformes com "Tot es mou" de TV3, "El matí de Catalunya Ràdio" i el diari "Ara," i exerceix com a assessora editorial per la revista "El món d’ahir."

Redactor: Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x