Catalonia Talent

Catalonia Talent

Anna Gener, CEO de Savills Aguirre Newman, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

8 de maig de 2020

Articles

Malgrat presidir una de les immobiliàries de referència, Savills Aguirre Newman, els interessos d’Anna Gener van molt més enllà de la simple gestió dels bens immobles. A banda de liderar aquesta empresa, també és membre de Barcelona Gobal, ha estat la cara visible durant anys de l’Observatori Dona i Empresa i, a més, és Patrona del Museu Picasso de Barcelona.

La seva mirada sobre la crisi del coronavirus, més que de present, és de futur. Així, una de les seves prioritats és la gestió del talent en les ciutats que estan per venir: “Han d’atraure talent i evitar que el propi marxi”. Segons Gener, la pròpia Barcelona té una gran capacitat d’atracció: “Tenim joves molt ben formats, però que no troben salaris adequats al seu nivell i això genera frustració”.

En tant que preocupada per la gestió del talent en les ciutats, Anna Gener és una de les veus més autoritzades per fer una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. L’edició d’enguany, a més, compte amb el premi d’Habitatge i Immobiliària.

Podeu consultar l’entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x