Catalonia Talent

Catalonia Talent

Andrea Santín i Salvador Maria de Sitjar, seleccionats per participar a l'Imagine Express

26 de maig de 2021

Articles - Tecnologia

Els dos estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona han estat triats per participar en la competició d'emprenedoria Imagine Express 2021. Andrea Santín està actualment cursant Comunicació Audiovisual i participarà en la categoria de creative mind. Per la seva banda, Salvador Maria de Sitjar és estudiant del doble grau d'Administració i Direcció d'Empresa i Dret i participarà en la categoria de business profile.

Imagine Express és un concurs internacional en el qual els participants han de desenvolupar idees i projectes per a aplicacions mòbils que tinguin per objectiu millorar la qualitat de vida dels usuaris. El programa es dur a terme durant quatre dies, en un tren trajecte París – Barcelona. Un cop a la ciutat s'instal·laran els projectes dins d'incubadores on seguiran desenvolupant les idees. L'esdeveniment final i presentació dels projectes se celebra a la ciutat comtal, al Movistar Centre durant el Mobile World Congress 2021.

A causa de la covid-19, l'Imagine Express s'ha ajornat fins a la tardor, a diferència d'altres anys. La competició vol descobrir i promoure el talent innovador i emprenedor en el sector de la telefonia mòbil.

Temes UABimagine expressinnovaciócreativitatemprenedoriamòbil

Contingut relacionat

Carregant...
x