Catalonia Talent

Catalonia Talent

Agraïments per l'experiència "Talent a Ponent"

23 de setembre de 2020

Ahir vàrem encentar un altre projecte que augmenta les aspiracions de la Welcome Talent Society. Fins ara, la nostra activitat centrava la major part dels seus esforços en l'edició anual dels Premis Talent, amb l'objectiu de fomentar la creativitat i la innovació en diferents sectors professionals i reconèixer trajectòries destacades. A partir d'ara, complementem aquesta iniciativa amb el projecte "Talent al país", que té la vocació de potenciar idees innovadores arreu de Catalunya i de donar a conèixer tots els seus racons de la mà dels qui lluiten amb creativitat i il·lusió, amb enginy i talent. 

Les terres de Lleida s'han convertit en la nostra primera experiència, tot inaugurant la jornada "Talent a Ponent". La idea inicial era arrencar a Mollerussa, però la situació de pandèmia ho ha fet inviable. No obstant això, trepitjarem el territori assistint a la fira de Sant Josep.

Abans de que això es produeixi, volíem aprofitar per agrair a tots els que han fet possible celebrar aquesta jornada a Barcelona. En primer lloc, donar les gràcies a l'Agència Catalana de l'Aigua pel seu suport. També al Reial Cercle Artístic i, en especial, al seu president, el Sr. Josep Fèlix Benz, per cedir-nos les seves immillorables instal·lacions.

En segon lloc, ha estat un autèntic honor comptar també amb el recolzament de l'Alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i del senyor Ramon Cónsola, Diputat de l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat a la Diputació de Lleida.

D'altra banda, també ha estat un plaer escoltar les exposicions dels 4 ponents, que han ofert el seu punt de vista sobre el tema que ocupava aquesta primera edició i que duia per títol "El món de l'aigua en temps de la Covid, a debat". Primer, des de l'àmbit del medi ambient per part de la Sra. Marta Subirà, Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat. Segon, per la perspectiva des del món econòmic de la mà del Sr. Joaquim Ferrer, Secretari d'Empresa i Competitivitat. Tercer, pels qui vetllen per la salubritat com el Sr. Miquel Paraira, Director de Qualitat d'Aigua d'AGBAR. Finalment, la mirada analítica del territori per part del Sr. Francesc Canosa, director del mitjà La Mira.

Afortunadament, us podem comunicar que en els propers dies gaudireu d'un resum en format documental d'aquesta primera jornada, que va combinar l'audiovisual en directe amb una exposició itinerant al llarg del territori i del temps. Tot plegat, produït per Giny Comunicació, agència a la que també agraïm la seva col·laboració.

Contingut relacionat

Carregant...
x