Catalonia Talent

Catalonia Talent

AGBAR renova el seu compromís en els Premis Talent Cambra 2021

5 d'agost de 2021

Articles - Cičncia i Coneixement

L'empresa serà també impulsora fundacional del primer "Talent & Knowledge Congress"

Barcelona - AGBAR ha renovat l'acord per seguir patrocinant els Premis Talent Cambra, consolidant els premis que promouen la Fundació Impulsa Talentum XXI i la Cambra de Comerç de Barcelona. L'acord permet consolidar l'aposta per la recerca, acompanyament, divulgació i atracció del talent a Catalunya. Els Premis Talent Cambra, que anualment reconeixen els millors projectes i idees en el marc d'una trentena d'àrees diverses assoleixen la seva setena edició enguany.

Els Premis Talent Cambra són l'aparador anual de l'emprenedoria, la innovació i la creativitat, aplicada a sectors que van des de la salut a la intel·ligència artificial, o de les arts plàstiques fins a la sostenibilitat, passant per àmbits tan diversos com l'empresa, el turisme, la logística, el transport o diferents camps de les tecnologies. L'esdeveniment televisiu a través dels canals de la Corporació Catalana de Televisió és una cita ineludible anual per conèixer les millors i més innovadores propostes en cada camp.

Una de les novetats d'enguany, i en la que AGBAR també col·labora és el Knowledge and Talent Congress 2021 que neix a partir dels premis. És el primer congrés internacional sobre gestió del coneixement, amb tres grans eixos de treball:

-Talent i cultura organitzativa
-Tecnologia i innovació
-Capital intel·lectual i intangible

El congrés tindrà lloc al Vallès i cada any anirà actualitzant les ponències i continguts dels diferents temes tractats. Entre cada edició es faran jornades als anomenats "punts de talent" de tot el territori, amb la idea d'aprofitar els avenços del Congrés, democratitzar i donar capil·laritat a tot aquest coneixement. Es vol crear una comunitat de gent que desenvolupi i ajudi a aplicar aquestes eines, tècniques i tecnologies per a l'univers d'empreses que requereixen aquests serveis, esdevenint el seu fòrum, mercat i espai de trobada.

Temes premis talentagbarcongrés

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x